I det historiske Carlsberg Byen, omgærdet af ikoniske bryggeribygninger og stolt Danmarkshistorie, blev der i denne uge afviklet Restaurant Insights 2025.
Her mødtes en lang række toneangivende aktører fra restaurationsbranchen hos Madklubben - Home of Carlsberg til en formiddag med skarpe analyser og nye perspektiver på alt fra gæsteadfærd til drift og økonomi.
Det var en dag fyldt med faglige oplæg og inspiration på tværs af restaurationsbranchen.
Se interview fra dagen her - artiklen fortsætter efter videoen
Dagen startede med en analyse af branchens aktuelle udvikling ved HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær, som gav et blik ind i de nyeste tal og tendenser.
På dagen delte også Kristoffer Friis Gleberg, kommerciel direktør i Madklubben, nogle af de dilemmaer, som restaurationsbranchen navigerer under i en tid med tiltagende konkurrence og stor udvikling.
Lasse Sørensen, partner i Sovino Brands, satte fokus på, hvordan optimering af betalingsløsninger kan skabe bedre drift og en bedre bundlinje. Og så rundede Mathias Dollerup Sproegel, seniorøkonom i Sydbank, af med en spændende gennemgang af dansk økonomi.
Nysgerrig efter mere info?
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025