Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jacob Jensen (V) arbejder på at skabe stabilitet for Det Økologiske Spisemærke, der har været genstand for politisk usikkerhed. Mærket er centralt for mange restauranter og kantiner, men har kæmpet for varig finansiering.
Ordningen, der viser andelen af økologiske råvarer i professionelle køkkener, blev i 2024 reddet med tre millioner kroner efter politisk debat. Nu er mærket tilbage på finansloven, men fremtiden er stadig uafklaret. Økologisk Landsforenings direktør, Rasmus Prehn, kæmper for en fast finansiering, men erkender, at det er en svær politisk kamp.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025