Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Turismereserven på 200 mio. kr. er nu halvt brugt, og 103,5 mio. kr. er allerede sendt ud til initiativer i hele landet. Det oplyser turismens minister Morten Dahlin.
Han fremhæver, at uddelingen følger klare principper om både geografisk spredning og styrkelse af flere grene af turismeerhvervet – fra storbyferier til natur-, gastro- og kystturisme.
Mad- og gastroturisme samt de regionale udviklingsplaner er blandt de områder, der har modtaget de største beløb.
Ifølge Morten Dahlin handler støtten om at skabe strukturel udvikling frem for at sprede midlerne i småportioner. Han peger på, at projekter med stærke samarbejder – eksempelvis mellem det offentlige, destinationsselskaber og private aktører – bliver prioriteret højt.
Ministeren oplyser, at interessen fra branchen har været massiv, og at mange aktører har anerkendt den valgte retning. De resterende 96,5 mio. kr. vil snart blive fordelt, men hvordan og hvornår, er endnu ikke præciseret.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025