Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Hesselet i Nyborg går en ny æra i møde med en omfattende fornyelse, der skal kombinere æstetik, kvalitet og gastronomi. Centralt i projektet står etableringen af Restaurant Hi – en pavillonrestaurant med blot 20 pladser og Jeppe Foldager som gastronomisk chef.
Med inspiration fra nordisk madkunst og japansk æstetik skal restauranten, der åbner i marts 2027, fungere som nyt kulinarisk flagskib.
Ejeren Carama Family Office, med Martin Lumbye i spidsen, vil samtidig renovere hotellets interiør nænsomt og anlægge en japansk have.
Ambitionen er at styrke både hotellets relevans og Fyns tiltrækningskraft som gastrodestination. Ifølge VisitNyborg passer projektet ind i kommunens strategiske arbejde med at udvikle området omkring Storebælt til en helstøbt turistdestination.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025