Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Juelsminde Strand er blevet Green Key-certificeret, hvilket betyder, at de lever op til en række krav om bæredygtighed. Det skriver Hedensted Avis.
Blandt andet er der installeret sparehaner og sparedyser og så der er kommet fokus på lokale leverandører.
Det betyder, at der er skiftet til en lokal skraldemand, at serranoskinken er byttet ud med skagensskinke, og at kyllinger nu leveres fra Hopballegård.
”Nu lever vi op til nogle bundkrav for certificeringen, og så skal vi sætte nye mål,” siger hotelchef, Mads Juul Thalund, der blandt andet vil kigge yderligere på vandforbruget, som er en stor synder.
Læs hele historien på ugeavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025