Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammens nyeste restaurant i Silkeborg er netop åbnet, hvor forventningen er at åbningsweekenden bliver udsolgt. Det skriver Fødevarewatch.
Restauranten, som har kapacitet til 300 gæster om dagen, er ifølge administrerende direktør Piet Klein placeret i "den skønneste placering" i byen. Der har været stor interesse for at blive en del af holdet, og over 350 har søgt de cirka 50 ledige stillinger.
Med åbningen i Silkeborg runder Flammen 18 restauranter, heraf to på franchisebasis. Udover den nye midtjyske restaurant er Flammen også på vej til Sverige med en ny landechef på plads, og næste danske stop bliver Hillerød til september. Køge og yderligere 3-4 nye restauranter er i planerne for 2026.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok vinder Bornholms prestige-konkurrence
24-06-2025
-
Odense satser på 100.000 turister til fejring af H.C. Andersen
24-06-2025
-
Aalborg-restaurant fik Michelinstjerne med uventet investor
24-06-2025
-
Trods millionunderskud tror Gastromé på balance i 2025
24-06-2025
-
Danmark deltog blandt Europas bedste dealere
24-06-2025
-
11 analyser skal bane vej for flere mødeturister til Danmark
24-06-2025
-
Copenhagen Sprint kom godt fra start
24-06-2025
-
Schackenborg Slot dropper landbrug og satser på turister
24-06-2025