Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var en ærlig restauratør, der i dagene mellem jul og nytår meldte ud på sociale medier, at han var nødt til at køre et ekstraordinært tilbud for at få gæster nok til sin restaurant i januar. Det skriver Midtjyllands Avis.
Derfor annoncerede han, at der ville komme en stor rabat på hele aftenmenuen med 40 procent rabat på al maden på aftenkortet i januar måned.
Det gav stor succes, fortæller forpagter på restauranten, Rasmus Nilsson.
”Jeg skulle finde noget, der genererede overskud. Så tænkte jeg, at det her måske kunne virke og det gjorde det i den grad - Det er fuldstændigt stukket af. Folk har været så søde til at komme og støtte.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Glæde over nye overnatningstal
07-02-2025
-
Madværkstedet København bugner af inspirerende events
07-02-2025
-
Pincho Nation åbner kæmpe restaurant på stor grund i Vejle
07-02-2025
-
Milling Hotels overtager hotel i Vejle og skifter direktør
07-02-2025
-
Flere danskere foretrækker Danmark i vinterferien
07-02-2025
-
Topkok overtager driften af tre restauranter
07-02-2025
-
Derfor er Københavns Kommune magtesløs over for Airbnb-snyd
07-02-2025
-
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
07-02-2025