Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Badsha vil servere hjemmelavet shawarma med lammekød, oksekød eller kylling, ledsaget af hjemmelavede pommes frites eller kartoffelmos.

Jesper Ringling, der tidligere har arbejdet på Noma og som køkkenchef i Frankrig, står for madlavningen, mens produktionen samles i København for at sikre ensartet kvalitet og minimere madspild.

Åbningen i Vejle er en del af en større ekspansion, hvor Valby er først, og Aalborg og Odense følger til sommer.

På sigt planlægges op mod 10 spisesteder. Badsha overtager de tidligere Coffea Sentio-lokaler på Nørregade 2A, hvor ejerne ser frem til at introducere et nyt, autentisk madkoncept til byen.

Læs hele historien på Fredericia Dagblad

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind