Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Badsha vil servere hjemmelavet shawarma med lammekød, oksekød eller kylling, ledsaget af hjemmelavede pommes frites eller kartoffelmos.
Jesper Ringling, der tidligere har arbejdet på Noma og som køkkenchef i Frankrig, står for madlavningen, mens produktionen samles i København for at sikre ensartet kvalitet og minimere madspild.
Åbningen i Vejle er en del af en større ekspansion, hvor Valby er først, og Aalborg og Odense følger til sommer.
På sigt planlægges op mod 10 spisesteder. Badsha overtager de tidligere Coffea Sentio-lokaler på Nørregade 2A, hvor ejerne ser frem til at introducere et nyt, autentisk madkoncept til byen.
Læs hele historien på Fredericia Dagblad
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025