Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bornholm Hotels formået at skabe en succesfuld forretning, der ikke kun gavner turisterne, men også øens beboere og det lokale samfund. Det skriver Turistmonitor.

Trine Richter, direktør for Bornholm Hotels, der består af tre vidt forskellige hoteller i Rønne: Fredensborg Badehotel, Griffen Spahotel og Hotel GSH, har med en klar vision og en skarp strategi for segmentering af hotellets tilbud været med til at sikre en blomstrende turismeindustri på øen.

al overskud geninvesteres i hotellerne for at sikre kontinuerlig udvikling og forbedring. Blandt andet er der blevet investeret i omfattende renoveringer, herunder installation af solcellepaneler og nye tage, for at forbedre gæsteoplevelsen og fremme bæredygtighed, samt etableringen af en ny swimmingpool på Fredensborg Badehotel, drevet af solenergi og energigenindvinding, samt en omfattende renovering af spaområdet på Griffen Spahotel.

Du kan læse hele historien på turistmonitor.dk

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind