Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mikael Pettersson er ny hotelchef på ProfilHotels Richmond i København. I en pressemeddelelse skriver hotellet, at Mikael bringer næsten 17 års international erfaring fra store hotelkæder i USA, London og Mellemøsten med sig. Han vendte tilbage til Sverige i 2013 for at åbne Elite Hotell Ideon i Lund og har senest været General Manager for ProfilHotels Halmstad Plaza.

Mikael kommer med en imponerende baggrund inden for hotelbranchen og besidder en dyb forståelse for gæstfrihed, service og drift. Hans erfaring og resultater forventes at styrke hotellets position og gøre det til et foretrukket valg for både forretnings- og ferierejsende.

ProfilHotels Richmond er et 3-stjernet hotel centralt beliggende i København, med 127 værelser og konferencefaciliteter til op til 120 personer. Hotellet er kendt for sin gode service og lækre morgenmad og er en del af Ligula Hospitality Group, som ejer omkring 40 hoteller i Sverige, Danmark og Tyskland.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind