Der har aldrig været mere fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet, end der er nu. Fokus på hvordan man skaber en god, stærk og motiverende arbejdskultur, som både tiltrækker og fastholder medarbejdere.

Den store interesse for at skabe bedre arbejdspladser var meget tydelig allerede, da HORESTA for to år siden holdt en arbejdsmiljøkonference. Her dukkede over 100 deltagere op.

Nu gentager vi succesen og inviterer alle fra branchen til endnu en arbejdsmiljøkonference.

Denne gang den 30. september 2024, kl. 9.30-14.30

På konferencen får I som ledere og medarbejdere værktøjer, som I kan anvende i dagligdagen til at gøre branchen endnu mere attraktiv at arbejde i.

I løbet af dagen præsenterer vi blandt andet best practices fra analysen ”Mental trivsel på menuen”, som vi har lavet i samarbejde med FOOD og Norion.

Konference vil i år foregå på CodeNode i København.

Er du interesseret i at deltage? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Efter sommerferien sender vi et mere detaljeret program.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Log ind