Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved mandagens præsentation af Michelin Guide Nordic Countries blev seks danske restauranter for første gang tildelt en Michelin-stjerne. Blandt dem er Alimentum i Aalborg, som samtidig bliver den første restaurant i byens historie med en stjerne.
København blev ligeledes styrket med fire nye stjernerestauranter: Texture, Parsley Salon, Sushi Anaba og den nyåbnede restaurant Udtryk. Sidstnævnte åbnede for kun fem uger siden og vækker opsigt som en af de hurtigst anerkendte restauranter i Michelin-guidens historie.
Den sjette nye stjerne gik til Pearl by Paul Proffitt i Kruså.
Med de nye tilføjelser er antallet af danske restauranter med én stjerne nu oppe på 27 – og alle eksisterende étstjernede restauranter har fastholdt deres status.
I alt har Danmark nu 38 Michelin-restauranter, hvilket ifølge guiden vidner om et gastronomisk landskab i fortsat udvikling og høj kvalitet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark vil lette regler for fødevareproducenter under EU-formandskab
20-06-2025
-
Fødevareministeriet skal spare 85 mio. kr. frem mod 2030
20-06-2025
-
Rekom og Carlsberg forlænger samarbejde frem til 2029
20-06-2025
-
Fårup Sommerland fejrer 50 år med levende fortælling i container
20-06-2025
-
Lagkagehuset halverer underskud og sigter mod overskud i 2025
20-06-2025
-
Inspiration og netværk i fokus til DKBS Inspirationsdag 2025
20-06-2025
-
Ny direktør skal løfte Hotel Tønderhus og forbedre kvaliteten
20-06-2025