Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Cille Bunk Pedersen, kok på Bistro Boheme og medlem af kokkelandsholdet, har haft en usædvanlig vej til succes.
Efter småjobs og en start på McDonald's fandt hun som 24-årig sin passion i kokkefaget.
Med læreplads på Ruths Hotel i 2017 tog karrieren fart, og hun er nu finalist i prestigefyldte konkurrencer.
Ved Rising Star 2025 måtte hun tage til takke med andenpladsen, men satser nu alt på Årets Kok 2025 i marts, hvor hun håber at gå hele vejen efter sidste års sølv.
Vestjyske rødder og en stærk vilje driver Cille Bunk Pedersen mod toppen.
Læs hele historien på TV 2
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025