Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved Gastro Awards 2025 er Rasmus Munk blevet kåret til Årets kok for sit banebrydende arbejde på Alchemist. Her skaber han ikke blot gourmetmad, men en totaloplevelse, han selv kalder ‘Holistic Cuisine’, hvor performance, teknologi, taktile indtryk og aktivisme flettes sammen i en sammenhængende fortælling.
Filosofien bag Alchemist er i konstant udvikling, blandt andet via innovationscentret Spora, hvor fremtidens fødevarer skabes.
Rasmus Munk arbejder målrettet på at få gastronomi anerkendt som kunstform, og hans kompromisløse ambitioner har givet genlyd internationalt. Juryen fremhæver hans evne til at skabe og provokere som enestående og peger på hans rolle som kreatør og innovator i særklasse.
Prisen anerkender ikke bare en kok, men et gastronomisk ikon, der former fremtidens restaurantverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025