Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tjenereleverne Denice Gjerdrum og Amanda Bodholdt fra Hansenberg i Kolding sikrede sig sølv ved Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025, der blev afholdt på College360 i Silkeborg.

Samtidig opnåede kokkeeleverne Oliver Løve og Tobias Gorm Rasmussen fra ZBC i Slagelse en andenplads, kun overgået af et norsk hold. Elever fra hele Norden dystede i gastronomi og restaurantservice med stort fokus på bæredygtighed.

Førstedagen bød på opgaver som en varm forret med hvid asparges, vol-au-vent med blåmuslinger og en nyfortolkning af Chicken Danoise. På andendagen samarbejdede kokke- og tjenerelever om en fire-retters menu og osteanretning baseret på hemmelige råvarer.

Tjenereleverne matchede vin og drikkevarer til retterne, dækkede bæredygtige borde og deltog i vin- og cocktailpræsentationer.

Chef for uddannelse og konkurrencer i HORESTA, Pia Svane, fremhævede deltagernes høje niveau og store potentiale som en styrkelse af branchens fremtid.

Læs hele historien på TV SYD

Læs også mere på TV Midtvest

Læs også mere på TV2 Øst

Læs også mere på Kolding Netavis

Log ind