Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København åbner dørene i marts 2025, danner det rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener.
HORESTAs uddannelses- og projektchef Pia Svane fremhæver eventens betydning for branchen og peger på det unikke miljø, hvor leverandører, kokke og tjenere mødes.
Blandt finalisterne er Magnus Brandenburg Carlsen fra Alchemist, der træner intensivt for at opnå en sejr, som han beskriver som det største i Danmark.
Konkurrencerne skal både fejre talenter og inspirere til innovation og kvalitet, understreger HORESTA.
Læs hele historien på MCH
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025