Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-kok Claus Henriksen har åbnet en ny pastarestaurant i Anneberg Kulturpark i Nykøbing. Claus Henriksen har fået for det gastronomiske koncept mens kulturparkens direktør, Gitte Klausen har designet og produceret inventar. Det skriver sn.dk
Claus Henriksen har i mange år drømt om at åbne et uhøjtideligt sted for alle med plads til at slappe af – både for børnefamilier og dem, der bare gerne vil nyde en kop kaffe, et glas vin eller et hurtigt måltid.
Claus Henriksen har ansat en af sine tidligere elever, Frederik Birch, som assisterende køkkenchef på Restaurant ERBA.
Fra 1. juni har restauranten åbent alle ugens dage fra kl. 12-23.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025