Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. marts slutter en epoke på Hotel Vildsund Strand. Efter 25 år som forpagter og flere tilløb til pension, giver Gurli Thorsø Christensen endelig stafetten videre. Den nye mand i front for det gamle missionshotel i strandkanten er faktisk slet ikke ny - det bliver nemlig kok Henrik Brasch, som gennem 20 år har stået i køkkenet og leveret festmad til utallige selskaber og glade gæster, skriver Nordjyske.

”Jeg har overvejet det i mange år, men min kone har ikke tidligere været begejstret for ideen. Nu kom så endelig den rigtige mulighed på det rette tidspunkt, og da jeg igen igen tog den op med min kone, sagde hun bare: "Jeg skal nok hjælpe til",” fortæller Henrik Brasch.

Læs hele historien her.

Airbnb-udlejning uden kontrol bekymrer i København

Et stigende antal boliger i København bruges til korttidsudlejning – ofte i strid med reglerne. Kommunen erkender, at den mangler værktøjer til effektiv kontrol, mens Folketinget udskyder handling.

Log ind