Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da sidste måneds elregning kom ind ad døren, skabte det dybe furer i panden hos Torben Harder Skaarup, der er indehaver af Slukefter Kro tæt ved Vojens i Sønderjylland. Derfor overvejer virksomheden at indføre et energitillæg, skriver TV2.dk.

HORESTA får mange henvendelser fra hoteller, der har samme tanker eller vil høre om mulighederne for det.

”Energipriserne er steget så voldsomt, at mange er nødt til det. De kan enten hæve priserne generelt eller indføre et tillæg, som i de fleste tilfælde er midlertidigt, fordi de ellers kan få røde tal på bundlinjen, siger Kaare Friis Petersen, erhvervsjuridisk chef i HORESTA.

Læs hele historien her.

Tid til at tænke på sommerens medarbejdere

Højsæsonen kræver ekstra hænder, og det kan være en udfordring at finde det rette personale. Rekruttering i god tid øger chancerne for at stå stærkt, når sommeren rammer.

Farvel til 1000-kronesedlen: Sidste chance nærmer sig

Nationalbanken har sat dato på farvel til landets største pengeseddel. Fra 31. maj mister 1000-kronesedlen sin gyldighed. Hoteller, restauranter og andre aktører i turismeerhvervet bør nu tage deres forholdsregler.

Log ind