Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. oktober 2019 overtager Meyers Venues forpagtningen af restauranten i Tårnet på Christiansborg. Lokalerne fungerede i mange år som Folketingets pulterkammer for kunst, men i 2014 blev buster og statuer støvet af til glæde for spisende gæster.
Køkkenet hos Meyers i Tårnet vil tage udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for nutiden, skriver virksomheden. Den nye køkkenchef hos Meyers i Tårnet hedder Maria Junker og er udlært fra Bojesen, som tidligere forpagtede restauranten i Tårnet.
Sidenhen har Maria arbejdet som kok og køkkenchef på den berømte smørrebrødsrestaurant Schønnemann i København, ligesom hun har været selvstændig indenfor restauration og catering.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025