Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Hos Kuma er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget, skriver MigOgKbh.dk.
Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.
Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen henter svensk landechef til ekspansion
12-06-2025
-
Milling Hotels løfter resultatet med tocifret millionbeløb
12-06-2025
-
Ny filmrabat skal styrke dansk turisme og hotelbranchen
12-06-2025
-
Hoteller på Fyn forbereder sig på stor golfturnering i 2026
12-06-2025
-
København vil være Nordens vinterhovedstad
12-06-2025
-
Turistskat og Airbnb i fokus hos HORESTA på Folkemødet
12-06-2025
-
Airbnb-udlejning uden kontrol bekymrer i København
12-06-2025