Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Hos Kuma er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget, skriver MigOgKbh.dk.

Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.

Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.

København vil være Nordens vinterhovedstad

En ny vinterfestival er på tegnebrættet i København, hvor både kommune og erhvervsliv ser store muligheder i at skabe liv og turisme i årets kolde måneder. Ambitionen er klar: En samlet fortælling, der skal trække gæster og omsætning i Q1 og Q4.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind