Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Denne gang er det møbelgiganten Ikea, der varsler et opgør med deres storsælgende cafeteria-hit: Svenske kødboller med kartoffelmos og brun sovs, skriver CNN Business ifølge Finans.dk.
Ikea udtaler, at man lige nu laver forsøg med forskellige plantebaseret kødboller for at finde en type, der smager og ligner møbelhusets traditionelle af slagsen, men at man endnu har lagt sig fast på en endelig opskrift.
Fastfoodkæden Burger King har netop afsluttet et lokalt forsøg med at tilbyde deres klassiker Whopperen med plantebaseret bøf i stedet for oksekød og vil nu udbrede den til hele USA - hvis ellers producenten, Impossible Foods, kan følge med efterspørgslen. Firmaet var netop ude i forlængelse af Burger Kings erklæring og sige, at selskabet forventede mangel på de proteiner, der bruges til at fremstille de plantebaserede bøffer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Burger King Danmark får ny direktør
22-04-2025
-
Fårup Sommerland investerer 30 mio. kr. i jubilæumssæson
22-04-2025
-
Michelin-erfaring skal løfte historisk badehotel
22-04-2025
-
Norge vil indføre turistskat på overnatninger
22-04-2025
-
Brøchner Hotels lander tilfredsstillende resultat
22-04-2025
-
Københavns Lufthavn fylder 100 år
22-04-2025
-
Nyt barkoncept satser på spil og samvær frem for høj promille
22-04-2025
-
Comwell fik indflydelse: Nyt hotel i Køge bliver mindre end planlagt
22-04-2025