Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et gammelt autoværksted ved Christianshavns kanaler får København et nyt spisested, når ’Undici’ slår dørene op.
”Med ’Undici’ ønsker vi at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort. Særligt her i sommersæsonen prioriterer vi friske grøntsager, fisk og skaldyr”, siger køkkenchef Dominik Gondor.
Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby. De driver også de populære spisesteder Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt franske Lalala i Strandgade på Christianshavn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Burger King Danmark får ny direktør
22-04-2025
-
Fårup Sommerland investerer 30 mio. kr. i jubilæumssæson
22-04-2025
-
Michelin-erfaring skal løfte historisk badehotel
22-04-2025
-
Norge vil indføre turistskat på overnatninger
22-04-2025
-
Brøchner Hotels lander tilfredsstillende resultat
22-04-2025
-
Københavns Lufthavn fylder 100 år
22-04-2025
-
Nyt barkoncept satser på spil og samvær frem for høj promille
22-04-2025
-
Comwell fik indflydelse: Nyt hotel i Køge bliver mindre end planlagt
22-04-2025