Udbudsmateriale og tilmelding


Tilmelding og materiale skal være HORESTA i hænde
senest den 18. oktober 2017.
Tilmeldingsblanket samt kopi af svendebrev – eller tilsvarende udenlandsk udannelsesbevis – sendes til HORESTA sammen med: opskrifter og fremgangsmåde, råvareliste samt fotos i 9 kopier.

Tilmelding sendes til:
HORESTA
Årets Kok 2018
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C

Alternativt kan materialet tilsendes elektronisk til Tina Graff på mail. Vi kan dog ikke tage ansvar for kvaliteten af de printede fotos.

For yderligere information kontakt:

Download Materiale

VIDEO
Årets kok 2018 - Se finalen!

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen. Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.