Oversigt


18. oktober 2017
Sidste frist for tilmelding

31. oktober 2017
Semifinalister til Årets Kok får besked

12. november 2017
Semifinale for kokkene i Odense

3. januar 2018
Information om råvarer til 1 af finalens retter

16. februar 2018
Indsendelse af endelig opskrift, råvarebestilling mv.

18. marts 2018
Finale og præmieoverrækkelse i Messecenter Herning

VIDEO
Årets kok 2018 - Se finalen!

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen. Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.