Gense alle vinder samt finalister som har deltaget i Årets kok igennem tiden, helt tilbage til 1992.


Fotorettigheder 
Fotos må udelukkende benyttes til omtale af Årets Kok og kun med angivelse af fotografens navn; Claes Bech-Poulsen. 
Fotos må under ingen omstændigheder benyttes kommercielt, medmindre særskilt aftale indgås direkte med fotografen. 

For yderligere information, kontakt venligst 
Fotograf Claes Bech-Poulsen, tlf. +45 40 19 93 99/claes@claesbp.com 
Marketingchef Sandra Knipschildt, mobil +45 26 85 80 90/knipschildt@horesta.dk 

  1. Jesper-Dams-Hansen.jpg

    2018

    July 05,2018

  2. peter-yung-worth-jacobsen-9.jpg

    2017

    June 12,2018

  3. Kok2016-5.gif

    2016

    June 12,2018

  4. kok-10.gif

    2015

    June 12,2018

  5. Morten_Kokkediplom2014.gif

    2014

    June 12,2018

  6. aaretskok13-1.gif

    2013

    June 12,2018

  7. aarets-kok-tjener-10sh.gif

    2012

    June 12,2018

  8. aarets-kok001.gif

    2011

    June 12,2018

  9. 04-tonny-friis.gif

    2010

    June 12,2018

  10. Kenneth-Hansen.gif

    2009

    June 12,2018

  11. Allan-Poulsen.gif

    2008

    June 12,2018

  12. kok_m35.gif

    2007

    June 12,2018

  13. årets-kok-11.gif

    2006

    June 12,2018

  14. Torsten0952.gif

    2005

    June 12,2018

  15. IMG_343212312.gif (1)

    2004

    June 12,2018

  16. 2003_RasmusKofoed2.gif

    2003

    June 12,2018

  17. rasmus-kjær.jpg

    2002

    June 12,2018

VIDEO
Årets kok 2018 - Se finalen!

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen. Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.