Efter et tæt semifinaleopgør er ti kokke nu klar til det endelig opgør om, hvem der er Danmarks bedste.

HORESTA og 3F afviklede den 18. november 2018 semifinalerne i Årets Kok. I første weekend af februar skal de dyste om de eftertragtede titler ved finalerne i Messecenter Herning.


Bendix Sixhøj Laursen

Bendix S. Larsen, Søllerød Kro

Søllerød Kro

Benjamin Teilmann

Benjamin Teilman, Restaurant Babette

Restaurant Babette

Bjarke Jeppesen

Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet

Hotel Hesselet

Christopher Kristensen

Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann

Restaurant Bühlmann

Kristoffer Ringsing

Kristoffer Ringsing, Matrikel 1

Restaurant B-spis

Marc Stockmarr Foged

Marc F. Stockmarr, God Smag

God Smag

Michael Nørtoft

Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned

Restaurant Ti Trin Ned

Micheal Tønner Stokholm

Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus

Nordisk Spisehus

Samat Wibunnattiphong

Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio

Restaurant Trio

Tobias Statager

Tobias Statager, Restaurant Molen

Det Røde Pakhus

Fotorettigheder 
Fotos må udelukkende benyttes til omtale af Årets Kok 2019 og kun med angivelse af fotografens navn; Claes Bech-Poulsen. 
Fotos må under ingen omstændigheder benyttes kommercielt, medmindre særskilt aftale indgås direkte med fotografen. 

For yderligere information, kontakt venligst 
Fotograf Claes Bech-Poulsen, tlf. +45 40 19 93 99/claes@claesbp.com 
Marketingchef Sandra Knipschildt, mobil +45 26 85 80 90/knipschildt@horesta.dk