Efter første udvælgelse og så semifinalen i Odense, blev de 10 finalister til Årets Kok 2018 fundet. De deltog i begivenheden i den gastronomiske verden, nemlig Danmarksmesterskabet for professionelle kokke den 18. marts 2018 under FoodExpo-messen i Herning.


Christopher M. Kristensen

Strandgården Badehotel (Læsø)

Dennis Boe Carlsen

Brøndums Hotel (Skagen)

Dennis Drejer Birch

Restaurant Mejeriet (Mårslet)

Jesper Dams Hansen

Restaurant Babette (Vordingborg)

Kasper Correll Larsen

Restaurant Uformel (København)

Kristoffer Ringsing

Restaurant Ti Trin Ned (Fredericia)

Marc Foged Stockmarr

God Smag (Hellerup)

Micheal Tønner Stokholm

Nordisk Spisehus (Aarhus)

Morten Kjer

Kähler Villa Dining (Risskov)

Nikolaj Schmidt Skadborg

Det Danske Kokkelandshold (Odense)

Fotorettigheder 
Fotos må udelukkende benyttes til omtale af Årets Kok 2018 og kun med angivelse af fotografens navn; Claes Bech-Poulsen. 
Fotos må under ingen omstændigheder benyttes kommercielt, medmindre særskilt aftale indgås direkte med fotografen. 

For yderligere information, kontakt venligst 
Fotograf Claes Bech-Poulsen, tlf. +45 40 19 93 99/claes@claesbp.com 
Marketingchef Sandra Knipschildt, mobil +45 26 85 80 90/knipschildt@horesta.dk 

VIDEO
Årets kok 2018 - Se finalen!

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen. Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.