Dommer panelet 2018 bestod af


Thorsten Schmidt
Malling og Schmidt, Risskov

Bo Jacobsen
Restaurationen, København

Rasmus Kofoed
Restaurant Geranium, København

Per Hallundbæk
Franck A, Odense

Mette Hvarre Gassner
Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia

Tommy Raanti
Fish & Cow / Tango, Stavanger

Anita Klemensen
Cottagerne, Klampenborg

VIDEO
Årets kok 2018 - Se finalen!

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen. Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.