Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Brøchner Holding Group A/S, kan præsentere sit årsregnskab for 2023 med et resultat før skat på 16.2 mio kroner, heraf udgør hoteldriften et resultat før skat på 156.000 kroner. Egenkapitalen for koncernen udgør 410 millioner kroner.

"Vi er tilfredse med for andet år i træk at levere et solidt resultat, som vidner om god markedstilpasning samt en stadigt stigende efterspørgsel på vores produkter, koncepter og den unikke service, vi leverer hver dag. Det er et godt afsæt for væksten af vores hotelforretning", udtaler Nickolas Krabbe Bjerg og henviser til virksomhedens ambitiøse ekspansionsplan frem mod 2028, hvor man har et mål om at åbne tre til seks hoteller hjerhjemme og ét i udlandet.

I foråret 2025 slår Brøchner Hotels dørene op for et komplet renoveret Avenue Hotel på Åboulevarden på Frederiksberg. En trecifret millioninvestering, der udvider hotellets kapacitet fra 68 til 91 værelser og hæver standarden fra tre til fire+ stjerner.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind