Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.
For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense.
Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne.
Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stigende interesse for uddannelse som grøn madhåndværker
20-10-2024
-
Hilton lancerer app for svagtseende gæster på udvalgte hoteller
20-10-2024
-
Just Eat oplever fald i takeaway-ordrer i tredje kvartal
20-10-2024
-
Ny app skal guide turister til oplevelser i København
20-10-2024
-
20 års ventetid er forbi: Nyt hotelbyggeri i Vejle er i gang
20-10-2024
-
Hotelinvestor sætter millioner i relancering af slidt Aalborg-hotel
20-10-2024
-
Færre bargæster i Danmark rammer spiritusgigant
20-10-2024
-
SAS og Scandic indgår partnerskab om fælles bonusprogram
20-10-2024
-
Radisson Collection Royal Copenhagen vinder tre internationale hotelpriser
20-10-2024