De to hoteller ’Residence Inn by Marriott’ og ’Fairfield by Marriott’ ligger klods op ad hinanden i Nordhavn i København. Alligevel er koncepterne for de to hoteller vidt forskellige.

Fairfield-afdelingen er et mere klassisk hotelprojekt med 222 værelser, mens Residence Inn har 89 hotellejligheder. Director of operations i Core Hospitality, Sanne Færgsted, fortæller, at ved at have to forskellige produkter i samme hus kan de ramme to forskellige segmenter.

Med deres Residence Inn går de blandt andet efter familier, der skal flytte til Danmark, og som skal bruge en midlertidig lejlighed, hvorimod Fairfield-afdelingen er et mere traditionelt hotelkoncept målrettet virksomheder og private, som bor i Danmark i kortere tid.

Selvom området i forvejen har en høj hotelkapacitet, har de valgt området på grund af dets skønne omgivelser med vandet og den stemning, som følger med i den eftertragtede nye bydel. Fra start af har de ment, at der har været plads til dem i markedet, så længe de adskiller sig fra de andre tilbud, uddyber Sanne Færgsted.

Se videoen nedenfor eller på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på det nye koncept, og hør hvorfor Core Hospitality har valgt at samarbejde med Mariott.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind