Antallet af gæster i Københavns Lufthavn er stigende – noget, som hotellerne i København vil kunne lukrere på. Det mener i hvert fald Peter Krogsgaard, der er chief commercial officer i CPH Lufthavn.

Og det stigende antal af gæster kan allerede mærkes til sommer, hvor lufthavnen regner med at have 9 millioner rejsende igennem. Til sammenligning var der 7,9 millioner sidste år. Væksten kommer på trods af, at lufthavnen efter corona mangler især de asiatiske gæster. Årsagen til det forklarer Peter Krogsgaard med, at det russiske luftrum skaber udfordringer for alle lufthavne i Europa.

Derudover ser de næste 10 år lyse ud med stor vækst i antal af gæster i CPH Lufthavn. Her peger Peter Krogsgaard på den høje beskæftigelse, og at Danmark er god til at markedsføre København som rejsedestination, hvor der er sikkert med gode gastronomioplevelser, hoteller i høj kvalitet og en serviceoplevelse på et højt niveau.

I videoen nedenfor og på vores hjemmeside  kan du se og høre Peter Krogsgaard uddybe sine pointer.

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Et sønderjysk hotel med 119 værelser er blevet sat til salg til et tocifret millionbeløb. Der er brug for et generationsskifte, lyder det fra hotellets ejer.

Log ind