Kom med til online jobmesse, når Workindenmark afholder ’Living in Denmark,’ Hvor du kan du få eksponeret dit stillingsopslag til en stor online branding-messe. Her vil Workindenmark gå i dybden med, hvordan det er at leve og arbejde i Danmark.

Det vil ikke blive muligt for virksomheder at deltage med egen stand på denne messe, men Workindenmark tager gerne jobopslag med, og flere gange undervejs på dagen vil de henvise til de ledige stillinger. Hvis jeres virksomhed ønsker det, kan I sammen med stillingsopslag sende en virksomhedsvideo, som I gerne vil have vist i løbet af live-udsendelsen.

I kan dermed bruge messeportalen som en ekstra, gratis jobbank, hvor jeres stillinger vil ligge tilgængelige for jobsøgerne. På deres seneste messe besøgte flere end 50.000 jobsøgere portalen i de sidste 14 dage op til messen.

Til messen tilbydes I:

  • Gratis annoncering af ledige stillinger som bliver vist til kandidater i hele Europa.
  • Al kommunikation foregår på engelsk.

Du kan læse mere om eventet på europeanjobdays.eu.

Har du spørgsmål om messen eller hvordan jeres virksomhed kan ansætte international arbejdskraft kan du kontakt Workindenmark på:

workindenmark@workindenmark.dk

+45 72 22 33 00

 

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind